Transparantie in de keten

Eén van de belangrijkste voorwaarden om als nieuwkomer in de voedingsindustrie een duurzame start te maken is transparantie. Als consument moet je kunnen zien waar het eten wat op je bord ligt vandaan komt. We streven naar een duurzame wereld die we mogen doorgeven aan volgende generaties. Als je dan een nieuw bedrijf start, dan moet je het goed doen. U mag met ons meekijken, sterker nog, u moet meekijken omdat we pas dan bewust worden wat we eten.

Eetbare insecten zijn nieuwe voedsel in Europa, dat verdient een duidelijke start! Meer weten? Neem dan contact op!

Distribugs is FSSC22000 gecertificeerd!

We zijn erg trots dat we nu ook het  FSSC22000 certificaat (Versie 5) hebben gehaald, we hopen hiermee extra vertrouwen te krijgen bij onze afnemers en de uiteindelijke consumenten.

  • FSSC 22000 is wereldwijd geaccepteerd;
  • FSSC 22000 is GFSI geaccepteerd;
  • FSSC 22000 neemt ketengedachte als het belangrijke uitgangspunt;

De Stichting Certificatie Voedselveiligheid (SCV) heeft de FSSC 22000 standaard ontwikkeld en dit is de eerste wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie. De standaard is goedgekeurd door de GFSI en biedt een kans om internationale harmonisatie te realiseren. De FSSC 22000 – Food is gebaseerd op de ISO 22000, de technische specificaties van ISO / TS 22002-1 én Appendix 1A en houdt rekening met het initiatief van de Global Food Safety’s gap-analyse.