Edible Insect Challenge

Distribugs zoekt startende enthousiaste ondernemers die zich willen profileren in de voedingsindustrie. De uitdaging is om de meest veelbelovende startups te identificeren, te ondersteunen en deze te verbinden met onze toonaangevende Europese klanten in de Food-industrie. Het gaat hier om een “Edible Insect challenge”, alle inzendingen dienen eetbare insecten als basis te hebben.

Stuur hieronder een geheel vrijblijvend bericht om ons enthousiast te maken voor uw idee!

Ik wil me aanmelden voor de Edible Insect Challenge:

Wat verwachten we?

Naast creativiteit verwachten we producten die levensvatbaar zijn en in potentie tot in lengte van dagen in de schappen van supermarkten blijven liggen. Tevens is “out of the box” denken een belangrijke succesfactor. Eetbare insecten zien we niet als traditioneel, dus benader het ook niet op die manier. Natuurlijk is het fantastisch om een burger te maken, maar zorg dan dat het een unieke burger is met een goed verhaal. De drie belangrijkste spelregels:

het product is:

  1. … ontzettend lekker – dat spreekt voor zich
  2. gezond – en waarom is dat zo?
  3. betaalbaar – maar de prijs is niet bepalend voor regel 1 en 2

Wat doen we met uw inzending?

Zodra we na de eerste scan overtuigd zijn van uw product op basis van smaak, gezondheid, prijs en het verhaal erachter, maken we samen een strategisch plan voor de lancering. We maken een tijdlijn en stemmen de verwachtingen af met onze klanten, investeerders, productie en logistiek. Ieder product wat bij ons op de plank komt krijgt alle aandacht die het verdient. Wij ontzorgen u op zoveel mogelijk fronten waardoor u kunt blijven doen waar u goed in bent.

Meld je nu aan voor de Distibugs Edible Insect Challenge!

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je een vernieuwend insectenproduct in de markt zetten? Bestaat jouw bedrijf niet langer dan 5 jaar of wil je er een starten? De “Edible Insect Challenge” is een initiatief van Distribugs om jong ondernemerschap te stimuleren en onze klanten te blijven verrassen met innovatieve producten. Jij als kersverse ondernemer maakt kans op schapruimte, coaching en mogelijk een ondersteuningspakket. Neem gerust contact op voor meer informatie.