Onze merken

Samenwerken met Distribugs betekent dat uw merk onder de aandacht wordt gebracht bij onze klanten. Onze kracht is maatwerk vanuit specialisme, eetbare insecten hebben deze aandacht nodig.

Onze leveranciers

zijn onze partners

We kennen onze klant, maar zeker ook onze leveranciers. We spreken open over ambities, wensen en toekomstdoelen, vaak is de gezamenlijke passie voor insecten reden om eindeloos te brainstormen over de mogelijkheden. Elkaar versterken en de daardoor ontstane meerwaarde schept een band. Geïnteresseerd in het leveren van uw product? Deel dan uw plannen met ons!

Exclusieve merken

Stel, je hebt een idee voor een mooi product op basis van insecten. Een product dat als exclusief merk in de markt niet zou misstaan. Je beschikt alleen niet over de mogelijkheden om het product te maken of het heeft nog wat bijschaving nodig. Wij helpen je graag op weg om jouw product te ontwikkelen en te produceren. Vraag naar de mogelijkheden, want de mogelijkheden voor een exclusief merk zijn eindeloos!

Ruim productaanbod

Niet alleen voor supermarktproducten bent u bij ons aan het juiste adres, ook leveren we relatiegeschenken, producten voor evenementen en proeverijen. Onze leveranciers zijn van alle markten thuis en staan open voor uitbreiding van zowel ons als hun assortiment.

One Stop Shopping

Distribugs heeft de ambitie om in 2020 in 12 Europese landen actief te zijn. Dat kan alleen door te luisteren naar de wensen van onze klanten en leveranciers. Kom op, laten we samen groeien, wij hebben er zin in!