Hoe kan ik klant worden?

Tot onze klantenkring behoren supermarkten, horecagroothandels en specialisten in de voedingsindustrie. U begrijpt dat we ons richten op de B2B markt, consumenten kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen.

Wel informeren we via deze website over alle producten en waar ze te koop zijn. De exclusieve merken krijgen volle aandacht. We vertrouwen erop dat samen optrekken, ervoor zorgt dat we een krachtige vuist kunnen maken in de markt.

We realiseren ons namelijk goed dat niet iedereen binnen afzienbare tijd eetbare insecten op het menu zal zetten. Maar eetbare insecten verdienen een additionele positie in ons voedselpatroon. Wij gaan er alles aan doen om de onwetendheid en weerstand weg te nemen. U kunt ons daarbij helpen door schapruimte beschikbaar te stellen in uw winkel.

Persoonlijk contact

Wij kennen onze klant en zij kennen ons. Transparantie en vertrouwen is erg belangrijk in de hedendaagse voedingsindustrie. Stuur ons een bericht: info@distribugs.com of neem contact op via het contactformulier.

We nemen dan persoonlijk contact met u op om een afspraak te maken, onze accountmanagers informeren u vervolgens over alle producten en prijzen. Tot snel!