Only Quality Food

Kwaliteit, duurzaamheid en traceerbaarheid zijn de peilers waarop Distribugs haar onderneming bouwt. We verkopen daarnaast alleen producten die we zelf ook lekker vinden, kortom: Distribugs staat achter haar insecten-producten !
Bekijk de producten
Ons verhaal

Welkom bij Distribugs

Ons team, wat inmiddels uit diverse mensen bestaat met verschillende achtergronden, wil eigenlijk maar één ding: “Iedereen aan de insecten”….
Dat is geen makkelijke opgave want wat een boer niet kent…, ook diepgewortelde vooroordelen tegen insecten maken het er niet makkelijker op. Dat wil niet zeggen dat we het moeten opgeven, integendeel, het maakt dat we nog harder ons best doen om lekkere, gezonde en oogstrelende producten te maken.

Insecten verdienen een plaatsje op het bord van ons allen, even wennen misschien maar het gaat zeker gebeuren. Wij van Distribugs gaan ons inzetten om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Alles op basis van insecten

Lekker, Gezond, Duurzaam

Hieronder ziet u een greep uit ons productaanbod, we hopen dat ons assortiment snel zal groeien om nog meer tevreden klanten te mogen verwelkomen. Voor meer informatie kunt altijd contact opnemen.

Onze producten
in uw winkel?

Shop – in – Shop
We leveren graag maatwerk
laat u informeren over ons schappenplan

Ruim assortiment
Gedroogd – Vers – Diepvries

Grondstoffen
Naast bewerkte kant en klare producten
leveren we ook grondstoffen en ingrediënten

Meer weten?

Heeft u een vraag, laat het gerust weten